

















Про Нас
Між Небом & Землею
The character and philosophy of our type of cuisine, which follows the ancestral technique of using different types of firewood, fire, charcoal and the scented trace of the smoke, inherently results in a limitation on the number of diners that we can accommodate without sacrificing our essence.
Прошепотіть нам про свої почуття, і ми підготуємо те, що вам зараз потрібно.
З Нашого Меню
Спробуйте Наші Спеціальні Пропозиції
Raw Scallops from Erquy
$38
Candied Jerusalem artichokes, truffle
Sea Bass Ceviche
$36
Avocado, butternut, lime
Tender Octopus and Fennel
$38
Citrus, wild rocket condiment
Thinly Sliced Brittany Artichokes
$42
Citrus, wild rocket condiment
Celeriac and Truffle Ravioli
$32
Roasted langoustine, consommé
Viennese Veal Cutlet
$38
Ricotta and spinach gnocchi, Caccio de Pepe
Corrèze Pan-seared Veal Liver
$36
Olive oil mashed potato, onion jus
Cod Filet Cooked on One Side
$38
Chorizo, chickpea espuma, pequillos
Grilled Veal Filet Mignon
$42
Pumpkin, endives with hazelnuts
Grilled Black Angus Sirloin Steak
$32
Coin de rue’ potatoes, Béarnaise sauce
MAGIC OF THE NIGHT

Make a Reserve
Деякі Факти
Посилення Відчуттів
From signature delights such as beef tartare and the best mashed potato in Paris, all the way to unique specialities such as thinly sliced Brittany artichokes with truffles.
2000
+Гості Щодня
1800
+Великі Моменти
Наш Блог
Будьте Першими, Хто Прочитає Новини
